Betuwehof Zorg

Wonen met passie voor zorg

Vacatures Medewerkers

 

Wij bieden diverse vacatures aan voor enthousiaste en gemotiveerde mensen die graag willen werken in een christelijke zorginstelling. Bij ons staat de cliënt centraal en streven wij ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die gebaseerd is op christelijke waarden en normen. 

Als medewerker in de zorg bij de Betuwehof heb je een belangrijke rol in het welzijn van onze cliënten. Je ondersteunt hen bij hun dagelijkse activiteiten en helpt hen om zo zelfstandig mogelijk te leven. Wij bieden onze medewerkers een uitdagende en afwisselende werkomgeving, waarin zij zich verder kunnen ontwikkelen en groeien als zorgprofessional.  

Het fijne aan de zorg bij Betuwehof Zorg is, dat er veel tijd is voor de bewoners en dat bewoners verschillende (complexe) zorgvragen hebben. De combinatie van zowel somatiek als psycho-geriatrie maakt het werk afwisselend en uitdagend. In samenwerking met het CTB (centrum voor thuisbeademing) van het UMC, heeft de Betuwehof ook bewoners die (non-)invasieve beademingszorg nodig hebben. Iedere zorgmedewerker volgt daarvoor een specifieke opleiding. Dit zorgt voor nog meer uitdaging. 

Als jij de juiste persoon bent voor deze functie, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren op een van onze openstaande vacatures.